onderhoudJaarlijks onderhoud en inspectie zijn belangrijk voor een goed functionerende airco- en koelinstallatie.

Voor grote airco- en koelinstallaties is onderhoud wettelijk verplicht.

Slechts in enkele gevallen(bijvoorbeeld als de airco is geplaatst in een stoffige omgeving)  kan het verstandig zijn om uw airco installatie vaker te laten reinigen dan eens per jaar. In deze gevallen overleggen we altijd vooraf wat nodig is en hoe vaak.Besteed je het onderhoud uit aan KNF Koeling? Dan weet je zeker dat de installatie aan alle wet- en regelgeving voldoet.

Ons totaalpakket bestaat, naast de montage door onze monteurs, ook uit een onderhoud- en service pakket waarbij u kunt vertrouwen op lange termijn ondersteuning.

Wij werken volgens de actuele, Nederlandse en EU wet- en regelgeving en zijn BRL100 gecertificeerd.

 

Storingen

KNF Koeling heeft geen 24/7 storingsdienst. Neem bij storingen contact met via 070 - 220 36 77. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur.  

Mobiele airconditioning

Op zoek naar een goede airconditioner, maar niet de rompslomp van een monteur  over de vloer. Dan is de keuze voor een mobiele uitvoering een mogelijkheid.

Lees verder...

 

Wat zijn de kosten?

De tijd dat airco’s grote energieslurpers zijn ligt gelukkig achter ons. Maar wat kost een airco nou eigenlijk? Da's vele malen minder dan u zult denken. We hebben een rekenvoorbeeld voor u gemaakt...

Lees verder...

Energiezuinig

Een airconditioning blaast koude of warme lucht uit waardoor een ruimte snel is gekoeld of verwarmd. Eigenlijk is daardoor de airco rendabeler dan een CV-ketel. Hoe dan? Je leest het hier...

Lees verder...