Prettig kennis te maken

In 2020 hebben we onze 20 jaar kennis en ervaring in de klimaat- en koelbranche gebundeld en zijn we KNF Koeling gestart.

Wij richten ons in eerste instantie vooral op stationaire (vaste) airconditioninginstallaties voor particulieren in de regio Haaglanden en het Westland.

Wij leveren en monteren airco installaties met een hoog rendement en die voldoen aan de hoogste milieu-en kwaliteitseisen.  

 

Wij zijn gecertificeerd

KNF Koeling is een BRL100 gecertificeerd bedrijf en werkt met F-gassen BRL200 gecertificeerde medewerkers en partners. Ook werken wij volgens de actuele wet- en regelgeving. U krijgt daarom altijd de juiste service en kwaliteit van ons.

Mobiele airconditioning

Op zoek naar een goede airconditioner, maar niet de rompslomp van een monteur  over de vloer. Dan is de keuze voor een mobiele uitvoering een mogelijkheid.

Lees verder...

 

Wat zijn de kosten?

De tijd dat airco’s grote energieslurpers zijn ligt gelukkig achter ons. Maar wat kost een airco nou eigenlijk? Da's vele malen minder dan u zult denken. We hebben een rekenvoorbeeld voor u gemaakt...

Lees verder...

Energiezuinig

Een airconditioning blaast koude of warme lucht uit waardoor een ruimte snel is gekoeld of verwarmd. Eigenlijk is daardoor de airco rendabeler dan een CV-ketel. Hoe dan? Je leest het hier...

Lees verder...